Bedste ansigtscreme til dit behov?

0
Bedste ansigtscreme til dit behov?

Ansigtscreme er nok en af de vigtigste redskaber, der kan indgå i din ansigtspleje. En creme kan nemlig hjælpe huden med mange forskellige ting såsom at tilføre fugt, beskytte huden og tilføre vitaminer, så den fremstår langt mere frisk og sund. Men hvilken creme skal man så lige vælge og hvilken variant passer perfekt til netop din hudtype? Det kan du blive klogere på lige her.

Ikke nok med at det kan være en jungle at finde ud af, hvilken creme du skal vælge, så kan det også være en dyr affære at købe diverse cremer til din hud. Dog er der hjælp at hente hos Luxplus, da du med et medlemskab til siden vil kunne finde store besparelser på dine yndlingsprodukter, så du ikke skal gå på kompromis med din hudpleje.

Ansigtscreme til tør hud

Er din hud meget fugttør og har du svært ved at holde den hydreret, blød og glat hele dagen igennem, så kan det være du bruger den forkerte dagcreme eller natcreme, som ikke tilfører din hud nok fugt. Der kan være flere årsager til en meget tør hud. Eksempelvis omskifteligt vejr, medicin, forkert hudpleje eller noget helt fjerde. Dog kan du komme utrolig langt med de rette cremer, som vil kunne hjælpe huden med at genfinde sin balance. Når din hud skal holdes fugtet hele dagen, er det en god ide at gå efter en creme som kan holde på fugten i 24-48 timer. Du kan med fordel prøve brands som blandt andre NUXE, Dr. Hauschka, Ecooking, Dermalogica, Elizabeth Arden, som du vil kunne finde på Luxplus.

Ansigtscreme til fedtet hud

Føler du derimod at du har det modsatte problem med din hud, hvor der opstår for meget fedt på hudens overflade i løbet af dagen, så kan det være en rigtig god ide at bruge en lettere creme variant, som stadig tilfører huden fugt og beskyttelse. En fedtet hud har nemlig stadig brug for fugt, selvom det umiddelbart ikke virker sådan. En af grundene til at huden kan fedte ekstra meget op i løbet af dagen kan være at den mangler fugt. Fedt er hudens naturlige forsvar og den måde den sørger for at holde sig hydreret. Hvis huden er for tør kan man risikere at den vil overproducere fedt. Dog kan du helt naturligt også have en hudtype, der har tendens til at fedte mere op end andre, hvorfor en let creme vil komme dig til gode. Når du skal finde cremen der er perfekt til dig, kan du se efter brands som eksempelvis REN, La Roche Posay, Estée Lauder og mange flere som har skabt perfekte formuleringer til en fedtet hudtype.

Ansigtscreme til en sart og sensitiv hudtype

Hvis du har en hud, der ofte bliver irriteret og rød, når du påfører dine plejeprodukter, så skal du gå efter brands, som har forståelse for at skabe milde cremer, der ikke vil virke irriterende på huden. Mærker som Avéne, La Roche Posay, A-Derma og Weleda vil alle kunne hjælpe din sarte hud med at blive fugtmættet og samtidig beskyttet.

På siden Luxplus vil du som sagt kunne finde alle ovennævnte brands, så du kan få netop den creme, der passer perfekt til din hudtype og de behov du måtte have.