Flere kunder som bogholder?

0

Er du bogholder og kunne du godt tænke dig lidt flere kunder i biksen, så er der mange måder at gøre det på. Du er sikkert en professionel bogholder helt ind i sindet, så det der med at skaffe nye kunder har måske ikke lige din interesse eller dit fokus. Frygt dog ej, for jeg gennemgår kort nogle af dine muligheder her.

1. Få en hjemmeside med fokus på optimering, og markedsfør den

Få udviklet en hjemmeside som har fokus på at konvertere dine besøgende til kunder. Sørg for at hjemmesiden fremstår troværdig, at der er super nemt at komme i kontakt med dig og at du har gode informative tekster med fokus på at få den besøgende til et lead – og forhåbentlig en kommende kunde. Brug også professionel SEO til at blive synlig i Google.

2. Vær synlig på amino.dk

Amino.dk er et site af Martin Thorborg og der er over 100.000 danske iværksættere oprettet som brugere. Den besøges af adskillige tusinde iværksættere om dagen, der hjælper hinanden med diverse spørgsmål – og det er her, du kommer ind i billedet.

Sørg for at være aktiv derinde med billede, firmanavn og link til din hjemmeside og så hjælp alt hvad du kan. Nogle tror fejlagtigt at dette vil føre til færre kunder, da de jo så ikke har brug for en bogholder med denne gratis hjælp. Intet kunne være mere forkert! Du er top of mind, når de rent faktisk står og har brug for en professionel til at hjælpe med arbejdet.

Amino har også freelancer-sektionen hvor der løbende kommer opgaver, du kan byde på. Agera er også på Amino her: http://www.amino.dk/agera

3. Opret dig på Agera.dk

Agera er et site der faktisk ejes delvist af Amino. Agera er specialister i at skaffe dig nye leads, som du kan få lov til at pitche på. Det gør de gennem et team der er super stærke i online markedsføring. Dette har skabt et brand hos forbrugerne om at Agera kan skaffe den bedste bogholder, og derfor er der rigtigt mange der søger bogholdere gennem Agera.

Hvis du vil have nye kunder, så tilmeld dig her.