iPad 3 med super processor og iPhone 5 i helt nyt design

0

Leder du efter pålideligt beskyttelse til din iPhone 5? Så er et iPhone 5 cover en rigtig god idé. Den nye iPhone består af et nyt design, eller det vil sige, den nye iPhone er blevet betydeligt lettere og tyndere end de forgange modeller. Et iPhone 5 cover dækker ens iPhone rigtig godt. iPhone 5 skulle eftersigende være Steve Jobs allerhelligste produkt, og en kombination af hans største tanker. Apple har indtil videre ikke selv produceret iPhone 5 cover, men mon ikke det kommer. Derfor er eneste mulighed for at få et iPhone 5 cover at købe det fra en anden producent.  Samme producent producerer ofte iPhone 5 cover og iPad cover, som gør dem i stand til at inddrage viden fra de forskellige produktgrupper og lave optimale iPhone 5 cover og iPad cover.

Mange iPhone indehavere er uheldige med deres iPhone 5, når de blandt andet kommer ud for uheldet, hvor skærmen flækker. Dette kan undgås en smule med et iPhone 5 cover, men ikke fuldstændigt. Et iPhone 5 cover ( http://www.incover.dk/shop/apple-iphone-5-152c1.html ) dækker nemlig normalt det meste af selve telefonen, således at du undgår skader, hvis at du taber din iPhone 5. Man kan godt få et iPhone 5 cover, som også vil dække skærmen, og på den måde være med til at beskytte hele telefonen, men det er mest normalt med et iPhone 5 cover, som fungerer som den såkaldte ”bumper”. Den nye iPhone 5 er betydeligt tyndere og lettere end de forgangene modeller, og med det helt rette iPhone 5 cover, så bliver det først rigtig stilet. Det iPhone 5 cover, som du vil have, bestemmer du selv.

Det er i hvert fald en god idé at investere i et iPhone 5 cover. Selvom iPhone 5 er betydeligt tyndere end de forgangene modeller, så er iPad 3 blevet en smule tykkere end 2’eren. Dette betyder også, at man ikke kan bruge samme iPad cover, som tidligere. Heldigvis er der mange iPad cover på markedet efterhånden, så det burde være muligt at finde det rette iPad cover. Det rette iPad cover – http://www.incover.dk/shop/apple-ipad-2-245c1.html – er noget, som du selv definerer. Det er muligt at være skeptisk og kræsen, da det højst sandsynligt er muligt at finde det rette iPad cover. Du kan også benytte et iPad etui i stedet for et iPad cover, men så er din iPad ikke dækket, så snart du taget den ud af etuiet. Tezzo sælger blandt andet iPad cover, hvor især deres skin iPad cover er attraktivt.

Her er det nemlig muligt at give dit iPad et træ-look eller carbon-look ved blot at anvende et iPad cover. Det er dog her vigtigt at huske, at et sådan type iPad cover ikke dækker selve iPaden imod ridser og andre ikke-ønskede ting, men simpelthen blot tilfører iPaden et lækkert look. Denne type af iPad cover er med til at gøre din iPad personlig, da de fleste foretrækker et fysisk iPad cover, som dækker mod tab og sådanne ting. Der er mange dansk butikker, som sælger både iPhone 5 cover og iPad cover.