Roadtrip USA

0
Roadtrip USA

USA er blevet en populær destination blandt danskerne. Landet har mange fede destinationer med mange gode muligheder forskellig former for ferie. En af de mest populære ferietyper i USA er populært sagt road trip, på dansk vil vi måske betegne det som kør-selv ferie.  Det er en ferieform hvor man kører fra sted til sted og dermed når at opleve en masse forskellige destinationer. Det er samtidig en ferieform hvor der er plads til ændringer undervejs og hvor man derfor oplever den ultimative frihed.

En af de oplagte destinationer for road trip er Californien. Staten er spækket med fede byer, imponerende natur i de store nationalparker og masser af andre forlystelser og attraktioner. Det unikke ved en Californien rejse er at vejen imellem de fede destinationer ofte er præget af flot natur, så man føler sig underholdt selv mens man kører. Bl.a. Langs Highway 1 som strækker sig fra San Diego til Nord for San Francisco. Vejen ligger helt ude til stillehavskysten og man har derfor en god udsigt under turen. Også til Las Vegas og Grand Canyon er helt speciel, her kan man kører igennem Nevada ørkenen med udsigt til flotte bjergformationer.

Kort sagt rummer Californien alt det bedste for en perfekt kør-selv ferie. Her finder man alle masser af fede destinationer kombineret med gode veje, godt klima og masser af mulighed for selv at sætte sit præg på rejsen. Det er den ultimative frihed.