car mechanic, mechanic, workshop

Forleden dag var du henne hos et undervognscenter. Du havde længe gået og fået opbygget den der dårlige samvittighed over ikke at have sendt din bil til undervognsbehandling hjemme i Odense, inden I flyttede til Svendborg. Du fandt dog et undervognscenter her i Svendborg. Du havde da også søgt længe efter det på nettet. Det var sådan noget med, at du først søgte efter ”Undervognsbehandling Fyn” og så, at der langt nede på listen (faktisk først helt omme på side 2) var et lille undervognscenter lidt uden for Svendborg. De reklamerede med at de har Fyns billigste undervognsbehandling. Du besøgte centeret for at forhøre dig om priserne. Og ganske rigtigt, de var meget billige. Men du blev lidt mistænksom. Kan det virkeligt passe, at du indtil flere gange har betalt alt for meget for at få den bedste undervognsbehandling?

Du fik den bedste

Nej, det passer ikke. Det må være noget, de har bildt dig ind, teknikerne derhenne på undervognscenteret i Svendborg. Det er jo sådan, at kvalitet koster. Og du har hidtil betalt for at få kvalitet. Også når det handlede om de undervognsbehandlinger i Odense, som du har fået lavet på de biler, som du har ejet igennem tiden. Du har da heller ikke haft nogen grund til at føle dig snydt eller usikker, når du har hentet dine biler efter, at de fik rustbeskyttelse.

Rustbeskyttelse af biler er nødvendige. Det ved du. Og da du har en del erfaring fra Odense, så blev du som sagt lidt mistænkelig, da du fik prisen at vide. Du kunne heller ikke få et klart svar på dit spørgsmål, om de ville sende dig fotodokumentation af behandlingen. Svaret, du fik, gik på noget med, at det ville de normalt gerne gøre, men deres kamera var gået i stykker og er til reparation lige for tiden. Det var et lidt svævende og uklart svar. Du valgte ikke at aftale tid hos det pågældende center. Du kunne også se, at den fysiske infrastruktur i centeret ikke var helt ok. Fx sådan noget med ventilation. Og du så heller ikke nogle masker, som de ansatte kunne bruge under behandlingen.

Det er i Odense, den bedste fås

Så nu er du tilbage der, hvor du begyndte. Du spurgte din nabo. Men hun kunne ikke hjælpe dig med en anbefaling af et godt undervognscenter. Det ærgrer dig virkeligt, at du skal bruge tid på at finde et her i Svendborg. Du ville hellere bruge din tid på at lære Svendborg bedre at kende. Det er jo en dejlig by. Du tjekker din bils logbog. Hvornår var det egentlig, du fik den sendt til undervognsbehandling i Odense sidst? Du kan se, at det er fire år siden, så du kan ikke udskyde det længere.

Men, tanken slår ned i dig? Vil det kunne betale sig at tage til Odense og få vognen behandlet der, selvom du bor i Svendborg? Det er slet ikke en dårlig idé at få din bil til undervognsbehandling i Odense – især, hvis du ikke er helt tryg ved undervognscenteret, som du fandt i Svendborg.