New York på budget

0
New York på budget

Jeg kan godt lide at rejse til New York af og til. Der er et mylder af mennesker og kulturer. Jeg ser også New York som repræsenterende amerikansk kultur og idealer, og der er masser af innovation og kreativitet. Det er en by til at blive inspireret af.

Du finder også nogle af verdens mest interessante museer her, for eksempel The Met, the MOMA, the Guggenheim etc. Du kan gå til Broadway shows og til musicals, og så er der alle gallerierne.

Der er masser af kultur og mad – for eksempel China Town, Little Italy og Prospect Park. Du finder den fineste mad i verden og de mest charmerende små spisesteder og diners. Klubber og barer er åbne hele døgnet. Eller hvad med at se en sportskamp i en bar? Så bliver det ikke mere amerikansk.

Flyv billigt til New York fra Danmark

New York kan være dyr, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Jeg køber altid mine flybilletter til New York på rejsepriser.dk. Her finder jeg altid gode priser på flybilletter. Der er også en service, hvor du kan søge om erstatning ved flyforsinkelse – det er denne her.

 

Du kan spare penge på hotelværelser, hvis du tager hensyn til sæson. Priserne i New York er højest fra september til den første uge i november og igen fra Thanksgiving indtil nytår. Fra starten af november og igen fra januar til marts falder de cirka 20 procent.

 

Du kan spare penge på at gå ud at spise, hvis du tager afsted i Restaurant Week. Det er normalt fra slut januar til starten af februar og igen fra slut juli til start august.

 

Det er nemt og meget billigere at komme rundt med subway eller ved at gå end at bruge taxi eller en bilservice.

 

Hvordan sparer du penge i New York?