Teddy bamser

0
Teddy bamser

Teddy, tænkte jeg, da vores datter fortalte, at hun og hendes mand nu var blevet enige om navnet til deres nyfødte dreng. Det er da et navn, man bruger til søde bamser, men på den anden side er det da et ganske godt navn, og de to nybagte forældre var i hvert fald helt enige om, at deres søn skulle have det navn. De var allerede begyndt at bruge det, så toget var på en måde kørt.

Min kone havde i lang tid plæderet for, at drengen skulle hedde Emil, men det er ikke et navn, der falder i de unge forældres smag. Selv har jeg afholdt mig fra at foreslå navne til knægten. Den slags må altså være forældrenes helt suveræne sag.

Vi skal til barnedåb om et par uger, og som altid har min kone været i god tid med at få indkøbt en dåbsgave. Vi giver drengen en høj stol, for det står på hans (forældrenes) ønskeseddel, og sådan en skal han jo have på et tidspunkt. Min kone har også købt forskelligt babylegetøj til ham, for stolen er jo egentlig mere til hans forældre, og hun syntes også, han skulle have noget til sig selv. Heldigvis har vi webshoppen her at handle i – og det gør det noget nemmere: https://farmorsoutlet.dk/

Jeg har spekuleret lidt over, hvor meget sådan en lille fyr på to måneder kan bruge af legetøj, men nogle farvestrålende rangler og den slags kan han vel sætte pris på. Og det er præcis sådan noget, min kone har købt som en del af dåbsgaven. Men Teddy selv forstår ikke meget af det.