Et personligt forbrugslån

0
Et personligt forbrugslån

Find det forbrugslån uden sikkerhed og dokumentation der passer bedst til dig på Trygt.dk – vi har gjort det nemmere for dig og fundet nogle af nettets bedste låneudbydere, så hvad enten du blot skal låne et mindre beløb eller et stort beløb, så har vi den låneudbyder, der passer bedst til dig.

Vi anbefaler

D:E:R Quicklån – Lån 5000-15000 kroner. Det mindre forbrugslån til dig der skal bruge penge her og nu. Kviklån til lige hvad du drømmer om! Her er der ingen der stiller spørgsmål til din brug af pengene. L’easylån – Også her kan du få et forbrugslån mellem 5.000 og 15.000 med præcis samme ansøgningskrav som hos D:E:R.

Med en rente fra lige over 7 % er vi konkurrencedygtige mod de fleste pengeinstitutter og nationale banker! Afdragsperiode på helt op til 144 mdr. (12 år) Ekspres Bank tilbyder store forbrugslån på helt op til 300.000kr. Dog skal man her være 25 år for at kunne få et forbrugslån.

Med erfaring siden 1978 og over 1 mio. godkendte forbrugslån kan vi roligt sige, at Pengeautomaten er en af de stærkeste på lånemarkedet. Forbrugslån mellem 10.000 og 250.000 udbydes her. Bemærk dog at det kræver husstandindkomst på over 225.000 kr., så du skal vise lønseddel, men ellers er det uden krav og uden kreditvurdering.

ÅOP

Husk at sammenlign ÅOP efter skat og ikke den normale ÅOP – årlig omkostning i procent. Grunden til dette er, at renten er fradragsberettiget men det er stiftelsesomkostninger og diverse andre gebyrer ikke, som alle bliver regnet med i ÅOP. Det kan derfor nogle gange bedre betale sig at få et forbrugslån med høj rente og lave gebyrer frem for en generelt lav ÅOP. Frem til år 2022 vil du kunne trække 33 % af renten fra i skat, herefter vil den falde til 25%.

TAK FOR BESØGET – vi håber, du fandt det lån, du søgte, ellers find det her.