MBA og hjemmearbejde

0
MBA og hjemmearbejde

Det er lidt hårdt for tiden at få dagligdagen til at hænge ordentligt sammen, for jeg bruger næsten hver eneste aften på at lave hjemmearbejde i forbindelse med den MBA uddannelse, som jeg på opfordring fra vores direktør er ved at tage. Jeg tager uddannelsen i min fritid, og derfor skal jeg regne med, at det tager mig to år at gennemføre den. Jeg fandt den rette MBA her: http://www.finduddannelse.dk/mba

Det er selvfølgelig positivt, at min chef har opfordret mig til at videreuddanne mig, for det kan kun betyde, at han har nogle planer med min fremtid. Og selv har jeg også ambitioner om et job med mere ansvar og selvfølgelig også højere løn. Det var også derfor, at jeg sidste vinter deltog i et aftenkursus i ledelse og lederudvikling. Det gav også et godt udbytte, men det tæller nok ikke så meget på cv’et som en anderkendt uddannelse som for eksempel MBA.

Heldigvis tager min kone godt fra med hensyn til de huslige pligter, som jeg ellers plejer at deltage i. Hun bakker mig fuldt ud op i mit ønske om at uddanne mig videre, så der er ingen sure miner i forbindelse med alt det hjemmearbejde, jeg har.

Selv har hun også tidligere været i en lidt tilsvarende situation, da hun forrige år kastede sig ud i en coaching uddannelse, som forløb over et halvt år og også indebar temmelig meget hjemmearbejde. Den gang overtog jeg også mange af de huslige pligter, så jeg tror egentlig, at hun er godt tilfreds med at gøre gengæld nu.

 

Min gode ven Elmar overvejer i øvrigt en pilotuddannelse: http://www.studentum.dk/soeg/pilot-uddannelse