Privat service rykker

0
Privat service rykker

Forleden var jeg på et offentligt kontor. Der, hvor man får registreret sin faste ejendom, og hvor man skal søge om tilladelse, hvis noget på den skal bygges om. Normalt, når jeg skal i kontakt med den slags kontorer, løber det koldt ned ad ryggen på mig. Personalet plejer at være sure og temmelig uhøflige. Især dem, man først møder: Receptionisterne. Jeg har været ude for at stå og vente på, at en pige blev færdig med en ret hed telefonsamtale med sin kæreste i 5 minutter, inden hun gad at rejse sig for at høre om, hvad jeg ville.

Service – en by i Rusland

Har altid tænkt, at de der tøser har brug for intensive kurser i hospitality management!
Men denne gang blev jeg virkeligt overrasket. Jeg kom hen til receptionen, og en ung mand fortalte mig, hvor jeg skulle gå hen, hvilke papirer jeg skulle udføre, og så gav han mig et stykke papir med et nummer på. Du er nummer 9 i rækken. Du kan vente her så længe.

Kontorservice og telefonpasning

Vi faldt i snak, og jeg spurgte ham om hans job. Om han var glad for det. Smalltalk, du ved. Han fortalte, at han er udsendt af en privat virksomhed til at lave receptionsservice for kontoret. Kommunen har ikke personale nok, så de har udliciteret nogle af opgaverne til firmaet, han arbejder for. Da jeg spurgte om, hvad det firma ellers gør, fortalte han, at de også laver kontoropgaver og telefonpasning for andre firmaer. Se her hvad telefonpasning indebærer: https://www.blumensaadt.org/telefonpasning-og-receptionsservice/

De kan se, at det hjælper mange virksomheder til at få flere kunder. Og i tilfældet her med kommunen kan de se, at borgerne, som har brug for en af dens ydelser, bliver gladere, når de får en venlig og respektabel behandling.
Det kan jeg kun give ham ret i. Jeg blev behandlet ordentligt. Ikke som et eller andet forstyrrende element, der braser ind i de ansattes privatliv.