Sædvanligvis er min kammerat fra fodboldholdet en glad mand. Han plejer at være meget udadvendt og joker med os alle sammen. Men her de sidste par gang, hvor vi har været til træning, har han været meget indesluttet. Og utroligt aggressiv på banen. Det er næsten ikke til at drive et ord ud af ham. Det virker, som om at han har en masse indestængt energi, der bare kommer ud ved at være fysisk meget aktiv. Jeg kan huske, at jeg lagde mærke til det en eftermiddag under træningen. Det virkede faktisk, som om han er vred. Jeg tænkte, at han måske havde haft en dårlig dag på arbejdet, og slog det fra mig.

Blev lidt bekymret

Men da han udviste den samme ’vrede’ de næste par gange, begyndte jeg faktisk at blive lidt bekymret. Jeg forsøgte at spørge ind til ham, om der er problemer på hjemmefronten. Det afviste han. Nå, er der så problemer på jobbet? Det afviste han ikke direkte, men han sagde heller ikke noget specifikt om jobbet.

Da han ikke kom til træning de to efterfølgende gange, ringede jeg op til hans kone. Hun er en sød kvinde. De har 2 børn. Hun fortalte mig, at han lige havde lagt sig, og derfor ville hun ikke forstyrre og vække ham. Jeg spurgte hende, om han er syg, siden han ikke har været til træning. Hun fortalte mig, at han faktisk ikke er fysisk syg.

Stresscoaching

Han er kommet i et forløb med stresscoaching, fordi tingene bare blev for meget for ham og faktisk for hele deres familie. Der var for mange pligter: På jobbet derhjemme med børnenes aktiviteter med hans egne aktiviteter. Hun var meget åben omkring det. Hun fortalte mig, bl.a. at de på et tidspunkt følte, at de skulle skilles. Men nu, hvor han er kommet godt i gang med stresscoachingen, er han begyndt at kunne slappe lidt af igen.

Heldigvis har han valgt en coach med en certificeret ⓘ - uddannelse fra https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse