Der er en stemning af forventningens glæde her i huset. Jeg tror, det har noget at gøre med, at alle er generelt, er gladere, og at det går meget bedre med at lukke samfundet op. Det lader til, at det lykkes denne gang, uden at smittetallet stiger voldsomt. Naturligvis hjælper det gode vejr – og at der er mange, der bliver vaccineret. Heldigvis. Jeg synes, at vi alle har pligt til at lade os vaccinere i det omfang, at det ikke skader vores helbred.

Glad og optimistisk

Men den her stemning, som hersker her, gør mig ekstra glad – og optimistisk. Og det har faktisk ført til, at jeg har været på nettet for dels at læse rejsevejledninger, få information om, hvordan det går med Covid i Spanien, og hvilke restriktioner der er i det land. Jeg har jo en lille plan om at finde rejser til Malaga. Vi kunne virkeligt godt bruge en uge ved en af de skønne strande dernede. Og ja, bare tanken om at få lov at ligge på en strand, og ikke skulle tænke på, at der er pligter herhjemme, er bare så tiltrækkende. Tænk engang: En lille uges tid uden madlavning, rengøring, eller indkøb! For mig står det, som en drøm, der vil gå i opfyldelse. Jeg har tidligere fortalt om en anden spansk by – nemlig Barcelona.

Billige flybilletter lige nu

Jeg har ikke booket nogen billetter endnu. Jeg vil gerne lige se tiden an lidt endnu. Men jeg er sikker på, at der vil være gode chancer for at finde billige flybilletter lidt senere på sommeren. Og heldigvis har vi jo gode kollegaer, som gerne vil bytte vagter med os, så vi kan sikkert godt regne med at kunne komme afsted. Så længe vi bare kan komme dertil. Åh, det ville være så skønt at kunne komme ned og blive forkælet i smukke landskaber, på skønne strande og små, lokale restauranter. Uden frygt for corona.