Vi er næsten helt tilbage til det normale igen. Samfundet har åbnet sig meget. Man kan komme i butikker. Gå i fitnesscenter og til frisør. Man kan rejse nogenlunde frit, hvis man har et corona-pas. Der er mange mennesker, der er begyndt at lægge planer for, hvad de skal i sommerferien, der kommer om en god måneds tid. Der er stadig mange virksomheder, der kæmper for at overleve. Men heldigvis ser de fleste positivt på fremtiden. Og ja. Alt er nogenlunde som det plejer.

Ikke de vilde planer

For mig er alt, som det plejer. Jeg har ikke de store ferieplaner. Jeg har heller ikke nogen særligt store projekter, der skal udføres. Fx en ombygning i huset eller investeringer, der skal passes og plejes. Nej, jeg skal bare være mig selv, passe mit job. Nyde min frihed og tilværelsen. Og så skal jeg på tøjindkøb. Jeg trænger hårdt til nyt tøj. Det er måske noget pjat i virkeligheden. Her har jeg gået rundt og fundet mig i at gå i løst og afslappet tøj i mange måneder, så jeg har i virkeligheden et klædeskab fyldt med smart tøj. Men jeg kan ikke passe det! Jeg har jo taget en del kilo på her i vinterens og forårets forløb.

Store størrelser nu

Derfor har jeg brug for nyt tøj. Tøj til store piger. Ja, jeg er da lidt flov over at sige det. Men det er bare sandheden – og den må jeg se i øjnene. Og jeg må gøre noget aktivt for at kunne bruge tøjet, der hænger i klædeskabene igen. Gå på slankekur og sørge for at få mere motion. Sådan der det! Desværre. Jeg shopper derfor gerne hos https://www.arkuricurvy.dk/

Jeg skal nok få gjort noget ved det. Det ved jeg med sikkerhed. Når jeg tager en beslutning, bliver den gennemført. Uden slinger i valsen. Om det tager tid, gør ikke noget. Jeg når mit mål. Men indtil jeg når det, har jeg altså brug for noget tøj, jeg kan være i. Så derfor skal jeg i tøjforretninger her i løbet af de kommende dage. Jeg har en liste over ting, jeg skal kigge på: Træningstøj, bukser, bluser, undertøj. Overtøj? Ja, jeg skal da kigge på jakker til ⓘ - kvinder. Måske ikke lige en stor, tung vinterjakke. Men i hvert tilfælde en jakke, der kan holde vind og vand ude.

Usikkert sommervejr

Man kan jo aldrig vide, hvordan sommeren bliver. Og hvis jeg nu alligevel beslutter mig for at tage til Norge for at besøge min bror, så får jeg da brug for en god, let jakke. Og en sweater. Nej, en sweater kan jeg selv strikke. Så jeg skal altså lige forbi garnforretningen også. Finde et mønster og noget flot garn. Og så – sidst på listen – skal jeg købe ind til slankekuren: Grøntsager. Alle mulige grøntsager. Men ikke dem, der indeholder kulhydrater. Jeg skal holde mig fra kartoflerne. (Jeg elsker ellers kartofler.)

Ja, det er planen for de kommende dage. Længere vil jeg ikke planlægge. Når jeg planlægger og ikke gennemfører min plan, så bliver jeg frustreret. Så det er bedst for mig at fokusere på få ting: Købe nyt tøj og komme godt i gang med slankekuren.