Vi var på ferie i Jylland. Besøgte både vestkysten Skagen og sluttede af i Aarhus. Dejlig by, Aarhus. Man kan godt mærke, at det er en stor universitetsby. Nattelivet nede ved kanalen er jo helt utroligt. Især i weekenderne. Men det var også dejligt at se Buen og kunstmuseet. Og den Gamle By selvfølgelig. Børnene havde en vidunderdag i den. Og vi fik lært meget historie. Ja, rent ud sagt succes. Lige indtil det øjeblik, hvor vi holdt for rødt og ventede på grønt. Bilisten bagved var vistnok mere optaget af at sende beskeder fra sin telefon end at holde øje med trafikken. Han kørte op bag i os. Og jeg fik piskesmæld. Måtte på skadestuen og fik lagt en nakkestøtte om halsen. Kunne dårligt dreje hovedet. Og jeg havde ondt i nakken og skuldrene i månedsvis bagefter.

Invaliderende

Det var faktisk ret invaliderende. Hovedpinen fortog sig efter noget tid. Det var simpelthen rigtigt ubehageligt. På arbejde fik jeg at vide, at nakkestøtter ikke er en del af vores dress code. Tøhø. Haha. Ja, du kan godt grine og være flabet. Har du selv prøvet at have piskesmæld? Jeg blev godt sur på min kollega.

På skadestuen havde de sagt, at jeg ikke skulle køre bil, før end alle smerter havde fortaget sig. Så min viv har været chauffør for mig i flere måneder nu.

Find en god advokat

De sagde også, at jeg skulle finde en god advokat i Aarhus. Helst en med speciale i erstatningsret. Jeg kan jo søge om at få offererstatning. Min kone fandt en af de dygtigste advokater i Aarhus. Hun fortalte ham, hvad der var sket, og spurgte ham, om hun kunne sætte ham i forbindelse med vores egen ⓘ - advokat i Slagelse, hvor vi bor. Det var en rigtig flink mand, og selvfølgelig måtte hun gerne det.

Min kære kone

Min kone måtte derfor køre hele familien hjem til Slagelse, efter at jeg blev udskrevet fra hospitalet. Det blev en lang tur. Hun er en god bilist, men hun er meget bange for at køre bil generelt. Tapre kvinde. Hun fik bragt os sikkert hjem. Og vi fik talt med vores advokat i Slagelse. Hun gav ham navn og adresse på advokaten i Aarhus. Vi talte med vores egen advokat om offererstatning. Han kiggede lidt undrende på os. Der er ikke tale om offererstatning her. I har ikke været udsat for vold. I har haft en trafikulykke, og det er den, I kan få erstatning for. Det er helt klart, at ham, der kørte op i jer, har ansvar. Hans forsikringsselskab vil muligvis dække for erstatningen, I har krav på. Aha. Rart at få sat det på plads. Og opklarende at få at vide, at der er forskel på erstatning. Offererstatning er noget andet en erstatning ved en trafikulykke. Nu ved vi det. Vores advokat kontaktede advokaten i Aarhus, og de fik en snak om, hvordan de kunne gribe tingene an. Det kan være lidt kompliceret, når forsikringsselskaberne er involveret. Men de lovede os, at de nok skulle finde en tilfredsstillende løsning.